De highlights van Rotterdam centrum

24 november '21

Het rauwe Rotterdam. Een wereldstad waar nog zo veel te ontdekken is. Van een dagje winkelen bij inspirerende boutiquewinkeltjes tot heerlijk lunchen in de zon en een avondje goed borrelen met vrienden. Het kan allemaal in deze steeds populairder wordende stad aan het water. We nemen je graag mee langs enkele highlights in het centrum. Kijk je mee?

Foodhallen Rotterdam

Nog maar net open, maar nu al een absolute hotspot. Foodhallen Rotterdam. Hier geniet je van uitmuntend eten dat je haalt bij één van de 17 echte Rotterdamse stands. Je drankje haal je bij de drie bars die dit monumentale en industrieel ingerichte pand rijk is.

Winkelgebied De Meent

Hier gaat een modehart sneller kloppen. Shop till you drop in de vele chique modezaken en hippe fashion stores die dit winkelgebied rijk is. Moe van het shoppen? Strijk neer op één van de terrasjes en geniet van de mensen om je heen!

Rotterdam CS bereikbaarheid

Rotterdam Centraal biedt rechtstreekse treinverbindingen richting o.a. Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Breda, Gouda, België en Duitsland. Of maak gebruik van bus, tram of metro. Je fiets laat je met een gerust hart achter in de ondergrondse fietsenstalling. Die biedt plek aan 5.000 fietsen.

De Nieuwe Binnenweg

Hier komen food, fashion en lifestyle samen. Upcoming winkelgebied met een fijne combi van vooroorlogse architectuur en 70’er jaren bouwstijlen. De leukste eettentjes, boetiekjes, winkels en trendy restaurants openen hier hun deuren!

Witte de Withstraat

Dé plek voor kunst en cultuur in hartje Rotterdam. Deze straat is hot! Neem de tijd en slenter langs de gezellige cafés, restaurants en kunstgaleries. Cultuur snuiven, kunst kijken en lekker eten doe je in de Witte de Withstraat.

Beleef de Rottertram

Stap in de RotterTram en geniet van een 4 gangendiner terwijl je langs de highlights van de stad boemelt. Voor dit bijzondere initiatief is een oude RETtram omgebouwd. Echt een must do, want het eten is hier ook niet mis… Ad Janssen houdt het keukenteam op de rails. Een (culinaire) beleving!

Heb je vragen? Neem contact op!
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod