Wonen in Rotterdam-Zuid

Echte Rotterdammers weten het allang: Rotterdam is een fantastische stad om te wonen. Het wordt, net als in andere grote steden, steeds moeilijker voor gezinnen met kinderen om een betaalbare woning in de binnenstad te vinden. Rotterdam-Zuid is in trek en het is gunstig om hier nu een nieuwbouwhuis te kopen. Zuid heeft een rijke traditie van tuindorpen met veel ruimte en groen. 

Dé plek voor gezinnen die graag buiten wonen, maar toch dichtbij de binnenstad. De Wielewaal is onvergelijkbaar met andere nieuwbouwwijken op Zuid. Dat komt omdat de opzet van de wijk vrijwel gelijk blijft aan die van 1949 met ouderwets veel ruimte en groen! Zoals de bomen van toen, die nu volwassen zijn.

Nieuwbouw in Rotterdam

In Rotterdam-Zuid is nieuwbouw, in vergelijking met andere grote steden, nog betaalbaar. Dus het is niet zo vreemd dat de vraag naar nieuwbouw in Rotterdam-Zuid sterk groeit. Rotterdam-Zuid groeit, bloeit en bruist. Met de ontwikkeling van de Kop van Zuid, Zuidplein en Katendrecht  komen er steeds meer parels in Zuid. Maar als het gaat om de kwaliteit van wonen wordt de nieuwe Wielewaal natuurlijk het lekkerste plekkie op Zuid!

Wat is het idee? Naar die visie op De Nieuwe Wielewaal
Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen