De Wielewaal
Logo Logo

Wellicht heb je het al ergens gelezen: het bestemmingsplan Wielewaal is door de Raad van State afgekeurd en dat zorgt voor vertraging bij de nieuwbouw die kan oplopen van zes maanden tot een jaar. De eerste woningen gaan hierdoor pas in het najaar van 2020 in de verkoop.

Lees verder

Bouwbedrijf Van Wijnen uit Stolwijk en gebiedsontwikkelaar BPD (Bouwfonds Property Development) uit Delft hebben vandaag op de Provada in Amsterdam de intentieverklaring ondertekend om met elkaar de eerste fase van tweehonderd woningen in de Wielewaal in Rotterdam-Zuid te realiseren.

Lees verder

We krijgen regelmatig de vraag ‘wanneer start de verkoop en wanneer gaan jullie bouwen?’ Het is bij BPD goed gebruik pas te starten met bouwen als de procedures zijn doorlopen en daarmee de plannen definitief zijn. We verwachten dat de uitspraak van de lopende zaak bij de Raad van State zo rond september/oktober dit jaar zal zijn. We zijn dus volop bezig met het uitwerken van de woningen en bijvoorbeeld het selecteren van een aannemer, zodat we direct na de uitspraak met de woningen in verkoop kunnen.

Lees verder

Dinsdag 9 april werd het voorlopig ontwerp van De Wielewaal gepresenteerd aan belangstellenden. Vanwege de grote interesse voor deze informatieavond is een er een extra bijeenkomst georganiseerd op dinsdag 16 april.

Lees verder

Op dinsdagavond 9 april aanstaande ben je van 19.00 tot 20.30 uur van harte welkom in het Wielewaalhuis in de Wielewaal. Je kunt dan alvast de sfeer proeven in de buurt - al gaat er nog veel veranderen – en een indruk krijgen van de woningen die er gaan komen. Ook laten we je naast de impressies van het voorlopig ontwerp graag een aantal plattegronden en de inrichting van de wijk zien.

Lees verder

De kijkdoos op de bakfiets van de Wielewaal was een feest voor de zintuigen op de Regionale Woonbeurs van 16 en 17 maart afgelopen weekend. Prominent in de hal van het World Trade Center Rotterdam kon je er niet omheen. Er was grote belangstelling voor wonen in de Wielewaal. Hier presenteerde we het voorlopig ontwerp.

Lees verder

De Wielewaal is aanwezig tijden de Regionale Woonbeurs op 16 en 17 maart aanstaande in het World Trade Center Rotterdam. Hier wordt het voorlopig ontwerp voor de kleurrijke Wielewaal voor het eerst gepresenteerd. Zien we je daar?

Lees verder

Leuk! Rijd je in Rotterdam over de Groene Kruisweg ter hoogte van De Wielewaal? Dan kun je het bijna niet missen, we hebben daar namelijk een Allemaal Wielewaal bord geplaatst langs de weg. Heb jij 'm al gezien?

Lees verder

Dr. A van Voorthuysenschool in Rotterdamse Wielewaal ontvangt donatie BPD

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.