Proef de Wielewaal

De eerste fases in de Wielewaal zijn in verkoop. Het duurt misschien nog even voordat de gedroomde visie is gerealiseerd, maar je kunt wel alvast de sfeer proeven in de Wielewaal. Kom buurten bij het Wielewaalhuis. Of houd de community website allemaal-wielewaal.nl in de gaten en schrijf je in voor één van de kleinschalige, persoonlijke events die we organiseren om echt kennis te maken met de Wielewaal. Moet je waarschijnlijk ook zelf je mouwen opstropen, maar dat vind je vast niet erg. Toch?

Verkoop fase 6 in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van fase 6 in de Wielewaal. Naar verwachting start de verkoop in de zomer van 2024. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van de Wielewaal.
N.B.: Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, kun je je aanmelden als belangstellende voor het woningtype (of meerdere) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Verkoop fase 5 is gestart

De verkoop van fase 5 is gestart. Alle verkoopdocumenten zijn te vinden bij jouw favoriete bouwnummer(s). De inschrijfperiode is gesloten. Gemist? Schrijf je dan in als reserve kandidaat door bij de bouwnummers van jouw voorkeur op de knop "Zet me op de wachtlijst". Zodra je de eerst volgende kandidaat op de lijst bent neemt de makelaar contact met je op.

Bekijk het woningaanbod

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website.

Vanaf dat moment, kun je je aanmelden als belangstellende voor het woningtype of bouwnummer (meerdere keuzes mogelijk) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van de Wielewaal, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. 

Wat kun je verwachten?

  • Circa 3 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Planning voorgaande fases

Wat wil je nog meer weten? Bekijk de veel gestelde vragen
Vragen? Neem contact op!