Proef de Wielewaal

De eerste fases in de Wielewaal zijn in verkoop. Het duurt misschien nog even voordat de gedroomde visie is gerealiseerd, maar je kunt wel alvast de sfeer proeven in de Wielewaal. Kom buurten bij het Wielewaalhuis. Of houd de community website allemaal-wielewaal.nl in de gaten en schrijf je in voor één van de kleinschalige, persoonlijke events die we organiseren om echt kennis te maken met de Wielewaal. Moet je waarschijnlijk ook zelf je mouwen opstropen, maar dat vind je vast niet erg. Toch?

Start verkoop

Start verkoop

Fase 3, 4 en 4b in de Wielewaal zijn in verkoop. Alle woningen van fase 3 en 4 zijn verkocht. Kijk op de pagina Woningen naar het actuele aanbod. Is een bouwnummer vrij? Dan kun je direct een optie aanvragen via de knop 'Optie aanvragen' bij het bouwnummer. Bij de bouwnummers onder optie is het mogelijk je op de reservelijst te plaatsen.  

Wanneer de volgende fase in verkoop gaat is op dit moment nog niet bekend. Naar verwachting zal dit eind 2023 zijn. 

Bekijk het aanbod

Start bouw

Aannemer Van Wijnen heeft de opdracht gekregen om te starten met de bouw van fase 3 en 4. Na het krijgen van de opdracht heeft deze nog een aantal maanden nodig voor de voorbereidingen. Daarna starten de bouwwerkzaamheden. De aannemer is in juni gestart met de werkzaamheden voor fase 3 en in augustus 2022 is gestart met fase 4. Vanaf dat moment is de aannemer het aanspreekpunt voor de kopers. 

Start bouw

Oplevering

Oplevering

Het moment waar je naar uitkijkt zodra je de koopovereenkomst hebt getekend van je nieuwe woning: de oplevering. De meeste nieuwbouwprojecten hebben een bouwtijd van circa 1 jaar. Uiteraard is dit ook afhankelijk van (weer)omstandigheden. Het aantal werkbare dagen die de aannemer verwacht nodig te hebben voor de bouw worden opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Tijdens de bouw houdt de aannemer de kopers op de hoogte over de planning. Naar verwachting worden de laatste woningen van fase 4 opgeleverd in het eerste kwartaal van 2024. 

Wat wil je nog meer weten? Bekijk de veel gestelde vragen
Vragen? Neem contact op!