70% verkocht in fase 5

26 maart '24

Wat een mijlpaal! Iets meer dan een maand na de toewijzing van fase 5 is 70% van de woningen verkocht. Op dit moment staan alle andere bouwnummers onder optie. Na dit grote succes verwachten we binnenkort de volgende fase al aan te kondigen.

Opschortende voorwaarden

We hebben goed nieuws voor alle kopers van een woning in fase 5. Aan de eerste opschortende voorwaarde is voldaan want het verkooppercentage van 70% is inmiddels gehaald. De omgevingsvergunning is aangevraagd en ook aan het bouwrijp maken van de locatie wordt hard gewerkt. Volgens de huidige planning is komende zomer de locatie bouwrijp.

Wanneer aan alle 3 de opschortende voorwaarden is voldaan, kan het plan gegund worden. Op dat moment kan de grond dus geleverd worden en krijgen de kopers van een woning in fase 5 een uitnodiging om naar de notaris te gaan. 

image alt

Ook wonen in de Wielewaal?

Op dit moment staan alle woningen in fase 5 onder optie. Is jouw droomwoning nog niet verkocht? Dan kun je je aanmelden als reservekandidaat op het betreffende bouwnummer. Dit doe je door op de knop "Zet me op de wachtlijst" te klikken. Binnenkort komt er nieuw aanbod op de website. Fase 6 bestaat uit een appartementencomplex en diverse rijwoningen. Laat je e-mailadres achter onderaan de website om als eerste op de hoogte te zijn van het nieuwe aanbod.

Naar het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod