Eigen woonblok-omgeving op Welkom Wielewaal

20 januari '22

Je kent misschien al de website Allemaal Wielewaal. Nu nog het platform voor nieuwtjes en activiteiten, maar we gaan snel uitbreiden. Per woonblok komt er een eigen pagina voor jou en je directe buren. Zo kunnen jullie samen nadenken over bijvoorbeeld een nieuwe vloer of planten in de tuin. Een leuke manier om elkaar al te leren kennen nog voor je er woont.

image alt

Privacy voor digitale Wielewaalers

De pagina voor jouw woonblok en de profielen van de Wielewaalers zijn afgeschermd. De pagina van je woonblok is alleen maar te zien voor jou en de anderen van je woonblok. Je profiel is te zien door andere digitale Wielewaalers, maar niet voor de rest van de wereld. Je gegevens zijn dus ook niet te vinden via zoekmachines. Zodra de pagina per woonblok gereed is, ontvang je een uitnodiging om er aan deel te nemen (je moet dan al wel digitale Wielewaaler zijn).

Nog geen digitale Wielewaaler?

Wil je betrokken zijn bij de Wielewaal en alvast je nieuwe buren leren kennen, word dan digitale Wielewaaler. Meld je aan via allemaal-wielewaal.nl, vul je profiel in en upload je mooiste foto, dan kun je meekijken en meedoen met alles wat er gebeurt in de Wielewaal. Je kunt ook lid worden van verschillende pagina’s en al je eigen berichten posten.

Naar allemaal-wielewaal.nl
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod