Geslaagde plantjesdag

30 mei '22

Zaterdag 28 mei was het een komen en gaan van huidige en toekomstige bewoners tijdens de plantjesdag. Ze konden rondstruinen in de voorbeeldtuin, Marlies (van aannemer Van Wijnen) was aanwezig om per woonblok aan te kunnen geven hoe het kiezen werkt en Anneke (Landschapsarchitect) kon je alles vertellen over het onderhoud van de planten, of ze woekeren, veel of weinig water nodig hebben enzovoorts.

Groene vingers

Halverwege had Manon (van Van Wijnen) nog een leuke verrassing voor de op te richten commissie 'Maak het Mee in de Wielewaal', een groep bewoners die mee gaan denken over welke activiteiten goed zijn voor de buurt. Ze ontvingen een waardebon als leuk startbudget en de kids wilden al meteen een buurtcamping daarvan organiseren.

Na vertrek kregen de bezoekers ook nog een tas met plantjes mee om alvast thuis groene vingers op te kweken of in de groene stemming te komen. Na de plantjesdag was er een gezellige lentepicknick rondom de kas van Growing Space waar Lena Evora met haar zoetgevooisde stem het publiek in vervoering bracht. Kortom voor de bezoekers een mooie (nadere) kennismaking met elkaar en de wijk.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod