Het Wielewaal Doe-het-zelf-boekje

26 maart '24

Wat zullen de buren er wel niet van vinden?! Precies! Als goede buur overleg je met elkaar over zaken die gevolgen hebben voor de buren. Zoals het plaatsen van een schutting tussen de tuinen of het uitbreiden van je huis met een uitbouw. Maar ga ook in gesprek over bijvoorbeeld het planten van een boom. Een boom met overhangende takken kan leiden tot overlast door bladverlies of de zon wegnemen en een schaduw werpen op een fijne burenrelatie. Met het idee, een goede buur beter is dan een verre vriend, hebben we het Doe-het-zelf-boekje samengesteld met informatie, tips en adviezen. Van het plaatsen van een dakkapel of zonwering tot de beste plek voor je kliko of klimplanten.

Ga in gesprek met je buren

Zo maak je van jouw huis een thuis waar niet alleen jij, maar ook de buren in de Wielewaal blij van worden. Met dit boekje in de hand kun je in gesprek met je buren om er samen uit te komen. Ben je een koper? Dan ontvang je het boekje thuis. Wil je het boekje nu bekijken, dan kan dat op deze pagina: https://allemaal-wielewaal.nl/lokale-media/doe-het-zelf-boekje/4627


PS. Ook als je niet gaat verbouwen is het boekje leuk om te lezen, zeker als je nieuwsgierig bent naar het verhaal achter de architectuur.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod