Ik ben Anna-Maria en wie ben jij?

10 oktober '20

Hallo, dit ben ik met Boefie op de bakfiets. Ik ben Anna-Maria Carbonaro, sinds 2019 als kwartiermaker actief in de Wielewaal. Samen met de bewoners, bestaand én nieuw, gaan we bouwen aan een mooie en gezellige buurt. Bouw je ook mee aan de buurt waar je straks misschien gaat wonen? Leuk!

Elkaar leren kennen

Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar de gezichten, interesses en karakters achter die e-mailadressen die nu deze nieuwsbrief ontvangen. Nu het Online Wielewaalhuis in de lucht is, kunnen we elkaar en andere Wielewaalers leren kennen. Zal ik maar gewoon beginnen?

image alt

Positieve bijdrage leveren

Ik ben dus Anna-Maria Carbonaro, 44 jaar en woon al mijn hele leven op Zuid (Afrikaanderwijk). Sinds 2008 werk ik voor mezelf. Met mijn bedrijf probeer ik een positieve bijdrage te leveren aan deze mooie stad en haar inwoners. Mijn kracht zit in verbinden, echt luisteren en creatieve oplossingen zoeken door naar problemen te kijken als uitdagingen. Humor is één van mijn tools, maar vooral mijn enthousiasme en positieve mindset zijn aanstekelijk. Kan niet, bestaat niet. Ik hou van doen en organiseer daarom graag mee met de leuke ideeën die ik ophaal in de wijk. Soms ben ik echt een pitbull om dingen voor elkaar te krijgen en geduld is daarbij niet één van mijn sterkste eigenschappen. Ik heb het liever gisteren geregeld dan vandaag. Ik ben een alleenstaande moeder met een leuke puber van bijna 15. Sinds januari hebben we gezinsuitbreiding en loopt er een Pomeriaan rond in onze woning. Ik ben gek op stand-up comedy, ga graag uit eten (vegetarisch), hou van verrassingen en bijzondere dingen doen of op gekke plekken slapen, maar ben tegenwoordig ook een expert in bankhangen en Netflix bingewatchen. Oh, en ik ben een ver-schrik-ke-lijke huisvrouw, maar gelukkig heb ik die eigenschap niet echt nodig in de Wielewaal. Ik vind het een geweldige uitdaging om samen met jou aan de slag te gaan in de wijk.

Check in

Als je nu incheckt bij het Online Wielewaalhuis en je profiel invult, kan ik jou ook beter leren kennen en jij alvast je nieuwe buren. Leuk toch?

Het online Wielewaalhuis
  Lees het laatste nieuws
  Neem contact op