Informatieavond presentatie voorlopig ontwerp

26 maart '19

Op dinsdagavond 9 april aanstaande ben je van 19.00 tot 20.30 uur van harte welkom in het Wielewaalhuis in de Wielewaal. Je kunt dan alvast de sfeer proeven in de buurt - al gaat er nog veel veranderen – en een indruk krijgen van de woningen die er gaan komen. Ook laten we je naast de impressies van het voorlopig ontwerp graag een aantal plattegronden en de inrichting van de wijk zien.

9 april 2019

Presentatie voorlopig ontwerp

Je bent van 19.00 tot 20.30 uur van harte welkom in het Wielewaalhuis in de Wielewaal (Eelkmanstraat 36a, Rotterdam).

Een aandeel in de wijk

De Wielewaal kent van oudsher een sterke gemeenschapszin. We hopen door jou als mogelijk nieuwe bewoner mee te nemen in het verhaal en onze ideeën te delen, dat we je enthousiast kunnen maken om samen met ons die gemeenschapszin opnieuw mee te ontwikkelen. We willen daarom je al graag in een vroeg stadium betrekken bij de plannen hiervoor en met je in gesprek gaan. Geïnteresseerd? We vertellen je er 9 april graag meer over

Meld je aan!

Zin om meer te horen over onze plannen en hoe de woningen er uit komen te zien? Kom dan 9 april langs. We ontvangen je aanmelding hiervoor graag via onderstaande button. Dit kan tot uiterlijk donderdag 4 april 17.00 uur. Het Wielewaalhuis vind je aan de Eelkmanstraat 36a in Rotterdam.

Aanmelden informatieavond
Vragen? Neem contact op
Op de hoogte blijven? Lees het laatste nieuws