Ingerichte plattegronden type Sering

30 september '22

Waar plaats jij straks de bank en de eettafel? En wordt die extra slaapkamer straks een logeerkamer, werkkamer of inloopkast? Leuk om over na te denken. Wij doen alvast een suggestie in de ingekleurde plattegronden van het type Sering. Want deze woning biedt met een breedte van bijna 7 meter heel veel mogelijkheden. Nieuwgierig geworden?

Ruime begane grond

De ruime keuken aan de voorzijde van de woning biedt voldoende werkruimte om uitgebreid te koken. Ook is er alle plek voor een eettafel van 8 personen, zie je jezelf al heerlijk tafelen met vrienden of de hele familie? Het woongedeelte aan de achterzijde geeft je ook veel opties. Wat dacht je van een heerlijke grote hoekbank? Daarachter is nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een kast, een speelhoekje voor de (klein)kinderen of misschien wel een piano. Bouwnummer 177 wordt uitgebouwd met 1,2 meter en biedt dus nog meer ruimte op de begane grond. Bekijk de plattegronden hieronder of bij het bouwnummer van jouw voorkeur op de pagina Woningen.

plattegronden

Beschikbaar aanbod

Er zijn nog een aantal woningen van het type Sering beschikbaar. Bekijk op onderstaande kavelkaart welke woningen dit zijn. Klik op een bouwnummer en bekijk alle details. Interesse? Vraag direct een vrijblijvende optie aan via de knop Optie aanvragen. 

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod