Kleurrijk wonen in de Wielewaal

8 september '21

Ruime eengezinswoningen, tweekappers, vrijstaande woningen én appartementen in een groene omgeving aan de rand van het Zuiderpark. In de Wielewaal in Charlois start eind september de verkoop van de eerste 31 woningen, snel daarna volgen nog eens 62 woningen. Ruime huizen met een tuin in een groene en kleurrijke omgeving.

Zelf de planten in je voortuin kiezen

In de Wielewaal ben je nooit meer dan zeventig meter verwijderd van een wandeling in het groen. De Wielewaal is uitbundig groen, lommerrijk en ruim van opzet. Dankzij de volwassen bomen en struiken is er direct een parkachtige sfeer die uitnodigt tot ontmoeten, spelen en sporten. Met de nieuwe woningen wordt het nog groener en kleurrijker, want bewoners kunnen uit de voorbeeldtuin bij het Wielewaalhuis hun eigen planten kiezen voor de voortuin. Die zijn dan al bij de oplevering van de woning voor je geplant. Dat is niet alleen gemak, maar zo staat er altijd wel iets in bloei en is er het hele jaar door een explosie aan kleuren en vormen.

Klimplanten in de voorbeeldtuin bij het Wielewaalhuis

Klimplant

Vlinderstruiken in de voorbeeldtuin bij het Wielewaalhuis

Vlinderstruik

Breed aanbod

In de Wielewaal komen in totaal 675 nieuwe woningen. Deels huur en deels koop, zowel sociaal als in de vrije sector. De wijk wordt in fases gerealiseerd. Gemeenschapszin, inclusiviteit en gedeeld eigenaarschap zijn voor gebiedsontwikkelaar BPD belangrijke ankers bij de ontwikkeling van de wijk.

Schrijf je in

Schrijf je in voor jouw favoriete woningtype en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen rondom De Wielewaal. Ook hoor je als een van de eerste wanneer de verkoop start.

Schrijf je in!
  Terug naar nieuws
  Bekijk het woningaanbod