Hallo Buurman. Dag Buurvrouw.

22 september '21

Op de Wielewaaldag kun je zelf op ontdekking gaan. Rondom het Wielewaalhuis staan verspreid in het groen specialisten die je vertellen over hoe zij de Wielewaal nóg mooier maken.

Schuif aan bij de landschapsarchitect Anneke die vertelt over het behouden en toevoegen van uitbundig groen en kleurrijke bloeiers, zodat je in de Wielewaal nooit meer dan 70 meter verwijderd bent van een ommetje in het groen. Of luister naar architect Evert die vertelt over het weekendgevoel in de Wielewaal en hoe de vriendelijke architectuur daaraan bijdraagt. Stel vragen over de woningen zelf: de grootte, de plattegronden, duurzaamheid en de prijzen. Maak een praatje met kwartiermaker Anna-Maria. Zij kent veel buren en kan je alles vertellen over het leven in de Wielewaal. Samen met huidige en toekomstige bewoners bouwt zij aan een mooie, gezellige buurt. Op de Wielewaaldag leer je je nieuwe buren al kennen nog vóór je er woont.

image alt

Gezellige middag voor iedereen

De Wielewaaldag is ook een gezellige uitje. Even langs de barista, stilstaan bij het akoestische miniconcert, meedoen met de knutselclub voor de kinderen of slenteren door de voorbeeldtuin om alvast planten uit te zoeken voor je nieuwe voortuin. Kun je gelijk proefzitten om alvast te beleven hoe het is om straks in je eigen tuin te zitten!

Aanmelden voor de Wielewaaldag

De Wielewaaldag is op zaterdag 9 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur en vindt plaats buiten rondom het Wielewaalhuis aan de Eelkmanstraat 36a. Aanmelden voor een tijdslot is noodzakelijk en kan via Allemaal-wielewaal.nl.

Meld je nu voor de Wielewaaldag
Meer weten? Terug naar nieuws
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod