Kom kunst kijken bij de kas!

8 juli '20

Naast het Wielewaalhuis staat sinds kort een glazen kas op een vlonder. Het is een pop-up museum waar je – geheel coronaproof - omheen loopt om de wisselende tentoonstellingen te bewonderen. Onder de naam ‘Growing Space Wielewaal’, een initiatief van kunstenares Carmen José uit de Wielewaal, kunnen kunstenaars en wijkbewoners hun werk exposeren. Laat je verrassen en geniet van de, soms verborgen, talenten van je buren!

image alt

Van 7 tot en met 13 juli: De Correspondentieclub trapt af!

De Correspondentieclub verbindt mensen door kaarten en brieven te sturen naar mensen die vrijwel nooit post krijgen en nodigen hen uit iets terug te sturen. Zó ontstaan nieuwe contacten en verbondenheid! Op dit moment richten ze de kas in.

Growing Space Wielewaal is een tijdelijk initiatief, maar er zijn nu al zoveel aanmeldingen voor exposities dat ze wel een tijdje voorruit kunnen. De kas en het vlonder zijn tot stand gekomen met hulp van de Dienst Kunst en Cultuur, Stichting NAC en de gemeente Rotterdam. Like Growing-Space-Wielewaal op Facebook en je weet precies wat er speelt.

  Lees het laatste nieuws
  Neem contact op