Laatste 2 woningen type Hortensia!

28 februari '23

Dit is je kans! Laatste 2 woningen type Hortensia te koop in het groene de Wielewaal. De zon schijnt pal je woonkamer binnen. In je ruime nieuwbouwwoning in de Wielewaal. Tijd om de openslaande deuren naar de voortuin open te zetten. Een zoete lentebries vult de ruimte. Je kinderen ravotten in de voortuin met de buurkinderen en tevreden geniet je van dit tafereel. Kleurrijke rozenstruiken en blauwe regen bungelen aan de zijkanten van je tuindeuren. Wat is het héérlijk om hier te wonen. Vanmiddag ga je lekker picknicken met de buren en de kinderen in het Zuiderpark. Wat een gezelligheid. Benieuwd wat de dag nog gaat brengen! Zie jij dit ook wel zitten? Er zijn nog maar 2 woningen van het type Hortensia beschikbaar. Iets voor jou?

Altijd sfeer in De Wielewaal

Gezelligheid! Daar staat de Wielewaal om bekend. Een wijk waar de buren elkaar kennen. En waar genoeg georganiseerd wordt. Een spontane barbecue met de buren, een buurtfeest, workshop of een picknick in het Zuiderpark. In het Wielewaalhuis ben je ook áltijd welkom voor een praatje of om leuke dingen te bedenken met de buurtbewoners. Of ga samen lekker tuinieren in de deeltuin! Voor wat cultuur, een terrasje of een bezoekje aan het theater ben je zo in het centrum van Rotterdam. Wonen in het groen en tóch overal dichtbij. Past dit bij jou, check dan snel het woningtype Hortensia!

image alt

Kenmerken type Hortensia #204 en #206

Hieronder staan de kenmerken en voordelen van woningtype Hortensia in de Wielewaal fase 4B voor je op een rijtje:

 • Koopsom € 515.000 – € 533.500 v.o.n.
 • Circa 134 m2 woonoppervlakte
 • Openslaande deuren aan weerzijden van de voordeur
 • Lichte tuingerichte woonkamer met glazen pui
 • Ruime tuin van ca. 89 m2 op het noordwesten
 • 3 (slaap)kamers en ruime zolder
 • Inclusief badkamer met wastafel, douche en ligbad
 • (Bijna) energieneutraal, gasloos en uitgerust met zonnepanelen
 • 1 parkeerplaats op het mandelig parkeerterrein aan de zijkant van het blok
 • Dorps wonen in een groene leefomgeving
 • Vlak bij stadspark het Zuiderpark, grootste park van Nederland
 • 15 minuten van het centrum van Rotterdam

Bekijk de laatste woningen

Wanneer is de oplevering?

Goed nieuws! Aannemer Van Wijnen Stolwijk b.v. is in augustus 2022 gestart met de (bouw)werkzaamheden van bouwnummer 176 t/m 179 en in oktober 2022 met de werkzaamheden van bouwnummer 201 t/m 208. Naar verwachting is de oplevering al eind dit jaar. Hebben we je interesse gewekt?

Laatste woningen fase 4B in verkoop, interesse?

Word jij enthousiast van de bovenstaande 2 woningen? De laatste woningen van fase 4B in de Wielewaal zijn nu in verkoop. Via de pagina Woningen kun je direct een optie aanvragen op een van deze heerlijke woningen. Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van deze beregezellige wijk? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina!

Dit is je kans! Neem een optie op bouwnummer 204
Ook wonen in De Wielewaal? Neem een optie op bouwnummer 206