Nieuw: Een hal in het type Blauwe Regen en Hortensia

9 januari '24

We hebben een aanpassing gedaan in de plattegrond van het type Blauwe Regen en Blauwe Regen Large. Ook is de voorgevel van het type Hortensia en Hortensia Large aangepast. We ontvingen over deze types namelijk regelmatig feedback over het ontbreken van een hal. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Nieuwsgierig geworden?

Type Blauwe Regen

Op basis van feedback hebben we het type Blauwe Regen en Blauw Regen Large aangepast met standaard een hal achter de voordeur. Hierdoor stap je niet direct binnen in de keuken maar kom je eerst in een ruimte met de meterkast, een deur naar het toilet en de keuken. Er wordt nog hard gewerkt aan de definitieve verkooptekeningen van deze bouwnummers, maar de voorlopige plattegrond is nu al te bekijken bij een van de bouwnummers van deze types.

Plattegrond
gevels

Type Hortensia

Het type Hortensia en Hortensia Large heeft een kleine wijziging in de gevel. De voordeur is naar rechts verplaatst en zit dus niet meer tussen de openslaande deuren. Hierdoor is het mogelijk om optioneel een hal in de woning te laten realiseren. De prijs van dit meerwerk is terug te vinden op de optielijst, deze is te downloaden zodra de verkoop is gestart.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod