Nieuwe aanbod online: fase 5

5 april '24

Wil jij graag wonen in de Wielewaal, maar heb je jouw droomhuis nog niet gevonden? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan met zowel rijwoningen als appartementen. De woningtypen staan nu online! Bekijk snel de impressies, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis er tussen! De woningen gaan nog deze zomer in verkoop.

image alt

Meld je aan

Op de pagina Woningen zie je het volledige woningaanbod van fase 6. De fase bestaat uit 22 rijwoningen opgedeeld in 3 verschillende types. Alle types zijn al eerder in de Wielewaal verkocht. Het appartementencomplex bestaat uit 14 appartementen, ook opgedeeld in 3 verschillende types. Door op een van de types te klikken lees je meer over de kenmerken en zie je de bijbehorende plattegrond(en). 

De komende tijd gaan we hard aan de slag om steeds meer gerichtere informatie over de woningen te geven. Denk aan prijzen per bouwnummer en natuurlijk de datum waarop de verkoop start. Meld je nu alvast aan als belangstellende bij je favoriete type(s). Dit is belangrijk op het moment dat de verkoop is gestart en jij je voorkeuren voor bouwnummers doorgeeft. Een van de toewijzingscriteria is namelijk hoe lang jij al bent aangemeld als belangstellende. 

Bekijk het woningaanbod

Neem een kijkje in de wijk

Alle rijwoningen die in fase 6 voorkomen zijn of worden al gebouwd in de Wielewaal. Ga dus gerust eens in de wijk kijken om een indruk te krijgen van de woningen. Of bekijk de laatste foto update van de bouwplaats op de pagina Nieuws.

Naar de laatste foto's
  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws