Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

7 september '23

Zaterdag 30 september aanstaande kun je van 11.00 tot 15.00 uur binnenkijken bij verschillende woningen in de Wielewaal op Rotterdam-Zuid. Woningen die te koop staan en woningen in aanbouw die ook in volgende fases in de verkoop komen. Handig! Weet je precies hoe ze eruitzien en koop je geen woning van papier. Kom gezellig buurten in het Wielewaalhuis, de huiskamer van de Wielewaal (Eelkmanstraat 36a). Samen met de makelaar loop je dan naar de woningen om een kijkje te nemen.

30 september 2023

NVM Open Huizen Dag in De Wielewaal

Op 30 september tussen 11:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom. We zien je graag bij het Wielewaalhuis (Eelkmanstraat 36a). Vanuit daar lopen we met je mee naar een van de opengestelde woningen.

image alt

Zet in je agenda!

Wat kun je verwachten?

  • Kom langs en bekijk een vergelijkbare woning in aanbouw. Er is een woning in aanbouw open van het type Blauwe Regen, Witte Roos, Klimroos en Hortensia
  • Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van jouw keuze
  • Geniet van de sfeer in de wijk.

Kom jij langs?

Je hoeft je niet aan te melden, voel je vrij om tussen 11:00 en 15:00 uur binnen te lopen in het Wielewaalhuis (Eelkmanstraat 36a). Kom jij met de auto, dan kun je deze parkeren in de wijk. De woningen zijn nog in aanbouw, vergeet dus niet stevige schoenen aan te trekken.

Heb jij interesse in een van de woningen en wil jij niet wachten tot de NVM Open Huizen Dag? Vraag dan direct een optie aan bij een beschikbaar bouwnummer of neem contact met ons op.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een nieuwbouwwoning kopen? Bekijk het beschikbare aanbod