Prijsvraag: ontwerp het unieke Wielewaal-hekje

8 oktober '21

Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn als alle huizen in de Wielewaal het hekje in de voortuin hebben dat jij hebt bedacht! Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op eeuwige roem in de Wielewaal. Iedereen mag meedoen!

De Wielewaal heeft een eigen unieke architectuur. Daar hoort natuurlijk een even herkenbaar en uniek hekje bij. Kom zaterdag 9 oktober langs op de Wielewaaldag voor de flyer. Kun je direct vragen stellen aan de architect. Of bekijk de spelregels op de webiste.

 

hekjes

Even opletten!

Stuur vóór 29 oktober je schetsontwerp in mét een toelichting op het ontwerp en de materiaalkeuze naar [email protected] In de week van 8 november worden de ontwerpen gepresenteerd op de website. Rond 1 december wordt het winnende ontwerp bekendgemaakt.

Aanmelden voor de bewonersjury

Er zijn meerdere prijzen te winnen. Waaronder ook de bewonersprijs voor het meest praktische ontwerp, het best passend bij de architectuur en het meest geschikt voor productie.

Voor deze bewonersprijs nodigen we (toekomstige) bewoners uit zitting te nemen in een officiële jury die samen met een expert het winnende ontwerp voor het Wielewaal-hekje toetst.

Aanmelden kan via [email protected]

  Neem contact op
  Bekijk het woningaanbod