Sanitair en tegelwerk gekozen voor fase 4B

27 juli '23

De bouw van de woningen in fase 4B is in volle gang. Niet alleen op de bouwplaats maar ook achter de schermen is de aannemer daarom druk bezig met de woningen. Een van de dingen is het afronden van het te kiezen meer- en minderwerk, waaronder het tegelwerk en sanitair voor in de badkamer en toilet. Daarom is er voor de onverkochte woningen in fase 4B een keuze gemaakt in de afwerking van de badkamer en het toilet.

Badkamer

De badkamer moet een plek zijn waar je dag fijn kan starten. Daarom is er een keuze gemaakt voor een luxe afwerking. Alle woningen krijgen een sanitair van Villeroy & Boch. De douchehoek wordt voorzien van een douchecombinatie en glazen douchedeur en zijwand. De enkele wastafel heeft een kraan van Grohe en een spiegel van 60 x 80 cm daarboven. De badkamers van bouwnummer 201, 202, 204 en 206 worden daarnaast ook voorzien van een bad van Villeroy & Boch. 

De wanden van de badkamer worden afgewerkt met glanzend witte tegels van Mosa in 20 x 25 cm. Deze worden liggend recht boven elkaar getegeld. Op de vloer komen Mosa tegels van 30 x 30 in de kleur antraciet. 

Toilet

Het toilet wordt voorzien van een Villeroy & Boch O'Novo wandcloset met een mat verchroomd bedieningsplaatje van Geberit. Het fonteintje is ook van Villeroy & Boch. De kraan is van Grohe. Net zoals de badkamer wordt het toilet afgewerkt met antraciet kleur vloertegels en glans witte wandtegels.

Alle details

Meer weten? Bekijk de details van het sanitair en tegelwerk van jouw favoriete bouwnummer(s) tussen de downloads op de detailpagina van het bouwnummer. De meerkosten voor het gekozen tegelwerk en sanitair zijn opgenomen in de getoonde koopsom. 

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod