Terugblik Wielewaaldag

12 oktober '21

De Wielewaaldag afgelopen zaterdag was de Wielewaal op z’n best: een lommerrijke en zonovergoten dag buiten in het groen. Her en der verspreid thema-tentjes over het groen, de architectuur, de woningen en het leven in de Wielewaal.

En dat in een feestelijke entourage met vlaggetjesslingers, een kruiwagen vol met flesjes Wielewater, de bakfiets vol appels, 250 koekjes van de Bonte Keukentafel, de vogelhuisjes van ASVZ, de overheerlijke koffie van de barista, akoestische muziek, de kleurrijke regisseursstoelen om te proefzitten in de tuin én natuurlijk de stralende kwartiermaker met de bloem in haar haar.

Een dag vol positieve energie en zin in wonen in de Wielewaal. Naast enthousiasme was ook de spanning over de toewijzing van de eerste woningen voelbaar; wordt het wel of geen woning in de Wielewaal. Sommige dromen er zelfs over. Sem niet. Die weet het zeker. “Ik krijg een grote kamer, een zwembad in de tuin en een tijgerpoes.” En hoe gaat de poes heten? “Vlekje!” Dat is een bijzondere naam voor een streepjespoes. “Dan wordt het streepje!”

Neem contact op Vragen?
Bekijk het woningaanbod Ook hier wonen?