Toekomst sporthal de Wielewaal

19 januari '22

De sporthal de Wielewaal is toe aan vernieuwing. Maar waar gaan we de hal in de toekomst voor gebruiken? Wil jij hierover meedenken, meld je dan aan. Meer info lees je hieronder in het bericht van de gemeente. 

Beste (toekomstige) Bewoner van de Wielewaal,

Sporthal de Wielewaal staat op de lijst voor renovatie. Wij vragen ons echter af of enkel renovatie wel goed aansluit op de behoeften van de wijk en omgeving of dat er een bredere ambitie geformuleerd moet worden. Denk hierbij aan het toevoegen van functies en/of het combineren van gebruik.

Het gaat hier om een initiatieffase. Samen met bewoners, beleidsmakers en architecten willen wij nadenken over de omgeving. Wat zijn de wensen, ideeën en mogelijkheden en hoe geven we dat op een toekomstbestendige manier vorm?

 Het feit dat het een initiatieffase betreft, betekent dat er nog geen geld beschikbaar is voor een bredere ambitie. Wij kunnen in dit stadium dus geen garanties geven over de daadwerkelijke realisatie. Dat gezegd hebbende moeten we ergens beginnen. En dat doen we graag samen met jullie.

Wil jij meedenken over de toekomst van de sporthal in de bredere omgeving? Met bredere omgeving bedoelen we hier de omgeving Sporthal Wielewaal, Huismanstraat en Albatroslaan. 

In januari en/of februari zal een gesprek georganiseerd worden. Wij kunnen hier maximaal 10 bewoners voor uitnodigen. Onze voorkeur gaat uit naar een fysieke bijeenkomst, maar als dat niet mogelijk blijkt vanwege corona zal het digitaal georganiseerd worden.

Denk mee

Wil je meedenken? Mail dan naar [email protected] en zij brengt je in contact.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk de woningaanbod