Verkoop De Wielewaal fase 3 is gestart!

29 september '21

Het is zover: de verkoop van De Wielewaal fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot woensdag 13 oktober 15.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van De Wielewaal, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot woensdag 13 oktober 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Donderdag 14 oktober vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Ga naar de woningen
image alt

Aanmelden voor de Wielewaaldag

Op 9 oktober vindt De Wielewaaldag plaats. Kom van 13.00 tot 16.00 uur langs bij het Wielewaalhuis aan de Eelkmanstraat 36a en proef de echte Wielewaalsfeer. Want op de Wielewaaldag leer je je nieuwe buren al kennen nog vóór je er woont. Aanmelden voor een tijdslot is noodzakelijk. Zien we je dan?

Ik kom ook!

Vragen?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met Ooms makelaar Rotterdam (010 424 8888) of Woonvisie Makelaars (010 292 3000).

  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning