Verkoop fase 5 is gestart!

8 februari '24

Het is zover: de verkoop van fase 5 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot dinsdag 20 februari 2024 15.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Parkrijk, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot dinsdag 20 februari 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Woensdag 21 februari vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Ga naar de woningen
17 februari 2024

Informatiemoment fase 5

Heb je in de tussentijd nog vragen over de woningen of ontvang je graag een brochure? Kom dan zaterdag 17 februari tussen 11.00 en 13.00 uur naar het Wielewaalhuis (Eelkmanstraat 36a). Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden. Er zijn ook 3 woningen opengesteld om je alvast een unieke indruk te geven, namelijk het type Liguster, Blauwe Regen en Hortensia.

  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning