Wat komt er in de achtertuin van fase 6?

28 juni '24

Niet letterlijk de achtertuin van jouw nieuwbouwwoning, maar het stukje wijk achter de woningen van fase 6. Misschien heb je het al in de kavelkaart bekeken. Hier komt de deeltuin van de Wielewaal én een grote speeltuin. Zo kijk jij dus lekker vanuit je huis uit op groen en ben je maar een paar stappen verwijderd van waar het in de Wielewaal om draait: elkaar ontmoeten en dingen delen.

image alt

De speeltuin

De speeltuin komt op een eiland. Dit is de plek waar alle kinderen uit de wijk elkaar ontmoeten en heel veel avonturen gaan beleven. Hoe het eruit komt te zien is nog niet bekend. Wat we wel al weten is dat er diverse speeltoestellen komen. De speeltuin wordt aangelegd nadat de woningen van fase 6 zijn opgeleverd. Eerder is de plek niet veilig bereikbaar. De kopers worden tegen die tijd op de hoogte gebracht over de inrichting van het plan.

image alt

De Deeltuin

In het zuidelijke hoekje van de Wielewaal, tegen de Schulpweg, komt een gezamenlijke tuin van de Vereniging Wielewaal en is daarmee van iedereen in de Wielewaal. Hier kun je gezamenlijk tuinieren, verse kruiden knippen voor het eten, buren ontmoeten en genieten midden in het groen. Hoe deze tuin er precies uit komt te zien is nog niet vastgesteld. Dit wordt samen met de bewoners ingevuld, alle kopers en huurders in De Wielewaal krijgen hier een uitnodiging voor.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod