Welkom in de Wielewaal

15 oktober '20

De Wielewaal is ook nog steeds de woonwijk waar mensen wonen, hun hond, poes of pony (ja, echt) uitlaten, in de tuin werken en het leuk vinden samen dingen te organiseren. Ook voor de Wielewaal is dat lastig in Corona-tijd, maar desondanks gebeuren er wel mooie dingen.

Leer je nieuwe buren kennen

Zo staat er een kas met wisselende exposities, ook van bewoners, die tot het eind van het jaar vol zit! De kinderactiviteiten in het Wielewaalhuis waren net weer opgestart, maar met de nieuwe coronamaatregelen weer opgeschort. Gelukkig zijn er buiten in het groen heel veel speelplekken. Het wormenhotel is geopend en er zijn nu dertien (en straks 25) huishoudens die helpen composteren. Verder is er een tuinclub waarbij jij ook kunt aanhaken. Kijk op Facebook of kom gezellig langs in de tuin rondom het Wielewaalhuis. Kun je gelijk je nieuwe buren leren kennen.

Geheel corona proof is er sinds kort ook een ‘Online’ Wielewaalhuis. Wil je niets missen, alles weten, volgen, meemaken en meedoen? Check dan in bij het online Wielewaalhuis.

  Lees het laatste nieuws
  Neem contact op