Wereldtop Dameshandbal in De Wielewaal

27 februari '20

Het is toch niet te geloven: de wereldtop Dameshandbal komt trainen in Sporthal De Wielewaal! Zondag 29 maart aanstaande is in Sportpaleis Ahoy de bloedstollende EK-kwalificatie tussen de Nederlandse Handbaldames en Spanje. En nu komen beide teams dus trainen in Sporthal De Wielewaal: vrijdag 27 en zaterdag 28 maart!

Zondag 29 maart aanstaande is in Sportpaleis Ahoy de bloedstollende EK-kwalificatie tussen de Nederlandse Handbaldames en Spanje. Alle 10.000 kaartjes zijn binnen twee uur uitverkocht. Beide ploegen stonden tijdens de WK-finale in 2019 al tegenover elkaar. Toen werden de Oranjedames wereldkampioen. En nu komen beide teams dus trainen in Sporthal De Wielewaal op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart! Nederland van 16.00 tot 17.30 uur en Spanje van 18.00 tot 19.30 uur. Helaas zijn de trainingen zelf besloten, maar we kunnen de dames wel bij de deur toejuichen. Zondag tussen 12.00 en 14.30 uur geeft het Nederlands Handbal Verbond een clinic speciaal voor zo’n 180 sportleerkrachten.

Nicolien

Sportvrijwilliger van het Jaar

We weten het niet zeker, maar.... We denken dat ‘onze’ Nicolien de Wit, vrijwilliger van Feyenoord Handbal met Sporthal De Wielewaal als thuisbasis, hier iets mee te maken zou kunnen hebben. Zij is eerder deze maand al uitgeroepen tot Sportvrijwilliger van het Jaar! Dit is bekend gemaakt tijdens de uitreiking van Sport Awards Rotterdam-Rijnmond bij het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy.

  Lees het laatste nieuws
  Neem contact op