Wonen in De Wielewaal fase 4? Doe een financiële check

26 oktober '21

Op 28 oktober start de verkoop van fase 4 in De Wielewaal. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij je inschrijving. Zo'n check kun je gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld de Rabobank.

image alt

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. 

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen check gedaan?

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een woning in De Wielewaal fase 4? Dan kan je onder andere terecht bij het team financieel adviseurs van Rabobank. Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak met adviseurs Martin de Ruiter, Patrick de Waegenaere, Joost van Dragt, Anoushka Ernest, Ismail Gur of Rianne Kragt. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur. 

Vraag een financiële check aan
Wonen in De Wielewaal fase 4? Bekijk het aanbod
Alles geregeld? Financiële check