Woningen in De Wielewaal fase 4b toegewezen

21 april '22

De inschrijfperiode voor De Wielewaal fase 4b is woensdag 20 april om 15.00 uur gesloten. Inmiddels zijn de woningen toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou. Ook zijn er nog enkele bouwnummers vrij. Zit jouw droomwoning ertussen?

Bekijk de beschikbare bouwnummers

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. Wel zijn er nog enkele bouwnummers beschikbaar waar op dit moment geen kandidaten voor zijn. Zit jouw droomwoning ertussen?

 

Heb je een vraag? Neem contact op
Meer weten? Lees het laatste nieuws