Type Kornoelje zijuitbouw #302

€ 619.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Na een rustige start van de dag en wat werken in de tuin hebben jullie wel wat lekkers verdiend. Door de openslaande deuren loop je de keuken in en tovert een snelle salade op tafel. De barbecue staat al aan…. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is De Wielewaal vast iets voor jou! Hier in fase 5 komt deze ruime hoekwoning type Kornoelje met Zijuitbouw van circa 185 m2 met 3 slaapkamers, een zijuitbouw beneden, een heerlijke tuin op het noordwesten en twee eigen parkeerplaatsen. Iets voor jou?

Verkocht

Type Kornoelje zijuitbouw #302

€ 619.000
ca. 185 m2
4 kamers
Stadsverwarming
2 parkeerplaatsen
ca. 71 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen krijgen een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Wijk in aanbouw

Dit woningtype is al in eerdere fases verkocht. Maak dus eens een rondje door de wijk om de sfeer te proeven en de prachtige architectuur van de nieuwbouwwoningen te bewonderen. 

Downloads

Verkoopstuk

Situatietekening Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Technische Omschrijving Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Kopersinformatie Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Verkooptekening Wielewaal Fase 5 Bwnr 302

Verkoopstuk

Optielijst Woningtype Kornoelje Zijuitbouw Fase 5 20240130

Verkoopstuk

Sanitair En Tegelspecificatie Wielewaal Fase 5