Type Toverhazelaar #306

€ 609.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Als je de gordijnen van je slaapkamer openschuift, zie je het meteen; dit wordt een mooie dag! Snel naar beneden om zowel voor als achter lekker de deuren open te zetten, en dan even op je gemak genieten van een kop koffie in de ochtendzon. Klinkt heerlijk, niet? Hier in De Wielewaal fase 5 komt deze 2 onder 1 kapwoning type Toverhazelaar van circa 155 m2 met 3 slaapkamers, een heerlijke tuin op het noordwesten en een eigen parkeerplaats. Iets voor jou?

Verkocht

Type Toverhazelaar #306

€ 609.000
ca. 155 m2
4 kamers
Stadsverwarming
2 parkeerplaatsen
ca. 96 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen krijgen een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Wijk in aanbouw

Dit woningtype is al in eerdere fases verkocht. Maak dus eens een rondje door de wijk om de sfeer te proeven en de prachtige architectuur van de nieuwbouwwoningen te bewonderen. 

Downloads

Verkoopstuk

Situatietekening Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Technische Omschrijving Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Kopersinformatie Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Verkooptekening Wielewaal Fase 5 Bwnr 306

Verkoopstuk

Sanitair En Tegelspecificatie Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Keukenbrochure Wielewaal Fase 5