Type Blauwe Regen #215

€ 465.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Op een zonnige dag open jij het poortje naar je voortuin en stap je via je blauwe deur je woning binnen. Even draai je je om en kijk je wat er allemaal in bloei staat in je kleurrijke voortuin. De bladeren van de boom voor je deur ritselen. Wat heerlijk hier in De Wielewaal fase 6. Wil jij hier wonen? Deze tussenwoning type Blauwe regen van circa 111 m2 komt met 2 slaapkamers, een zeer ruime tuin op het noordwesten en 1 eigen parkeerplaats!

Binnenkort in verkoop

Type Blauwe Regen #215

€ 465.000
ca. 111 m2
3 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 61 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen krijgen een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Wijk in aanbouw

Dit woningtype is al in eerdere fases verkocht. Maak dus eens een rondje door de wijk om de sfeer te proeven en de prachtige architectuur van de nieuwbouwwoningen te bewonderen. 

Alternatief aanbod