Type Hortensia #231

€ 519.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op een zondagmiddag zit jij in je voortuin te genieten van de kleurrijke plantjes in je tuin en de grote bomen in de straat. Wat een gezelligheid voor de deur. Buren praten met elkaar over het Zomerfestival dat eraan komt. En je kids spelen in het gras. In De Wielewaal fase 5 komt deze hoekwoning type Hortensia van circa 134 m2 met 3 slaapkamers, een heerlijke tuin op het zuidoosten en een eigen parkeerplaats. Iets voor jou?

Verkocht

Type Hortensia #231

€ 519.000
ca. 134 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 48 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen krijgen een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Wijk in aanbouw

Dit woningtype is al in eerdere fases verkocht. Maak dus eens een rondje door de wijk om de sfeer te proeven en de prachtige architectuur van de nieuwbouwwoningen te bewonderen.

Downloads

Verkoopstuk

Situatietekening Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Technische Omschrijving Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Kopersinformatie Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Verkooptekening Wielewaal Fase 5 Bwnr 231

Verkoopstuk

Optielijst Woningtype Hortensia + Large Fase 5 20240130

Verkoopstuk

Sanitair En Tegelspecificatie Wielewaal Fase 5