Type Toverhazelaar #307

€ 610.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Het is zondagochtend en je bent al vroeg wakker. Het is nog stil op straat. Je partner slaapt nog terwijl je besluit alvast naar beneden te sluipen. Met een espressootje en een krantje geniet je op de schommelstoel in de tuin van de rust en de vogels. Dit is De Wielewaal fase 5. Wil jij er ook wonen? Deze 2 onder 1 kapwoning type Toverhazelaar van circa 155 m2 heeft 3 slaapkamers, een heerlijke tuin op het noordwesten en twee eigen parkeerplaatsen. Iets voor jou?

Verkocht

Type Toverhazelaar #307

€ 610.000
ca. 155 m2
4 kamers
Stadsverwarming
2 parkeerplaatsen
ca. 95 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen krijgen een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Wijk in aanbouw

Dit woningtype is al in eerdere fases verkocht. Maak dus eens een rondje door de wijk om de sfeer te proeven en de prachtige architectuur van de nieuwbouwwoningen te bewonderen. 

Downloads

Verkoopstuk

Situatietekening Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Technische Omschrijving Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Kopersinformatie Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Verkooptekening Wielewaal Fase 5 Bwnr 307

Verkoopstuk

Sanitair En Tegelspecificatie Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Keukenbrochure Wielewaal Fase 5

Alternatief aanbod