Type Witte Roos large #301

€ 530.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De zon schijnt en je zet lekker de tuindeuren open. De kinderen spelen gezellig in de achtertuin. Dit wordt een mooie dag en je hebt nu al zin in de barbecue met de buren vanavond. Klinkt dit als muziek in de oren? Hier in De Wielewaal fase 5 komt deze ruime hoekwoning type Witte Roos Large van circa 148 m2 met 3 slaapkamers, een zijuitbouw beneden, een heerlijke tuin op het noordwesten en een eigen parkeerplaats. Iets voor jou?

Verkocht

Type Witte Roos large #301

€ 530.000
ca. 148 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 59 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen krijgen een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Wijk in aanbouw

Dit woningtype is al in eerdere fases verkocht. Maak dus eens een rondje door de wijk om de sfeer te proeven en de prachtige architectuur van de nieuwbouwwoningen te bewonderen. 

Downloads

Verkoopstuk

Situatietekening Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Technische Omschrijving Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Kopersinformatie Wielewaal Fase 5

Verkoopstuk

Verkooptekening Wielewaal Fase 5 Bwnr 301

Verkoopstuk

Optielijst Woningtype Witte Roos Large Fase 5 20240130

Verkoopstuk

Sanitair En Tegelspecificatie Wielewaal Fase 5