Type Hortensia #229

€ 539.500 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Stel je eens voor. Langzaam wakker worden van het vrolijke getjilp van de vogels. Zodra je beneden komt zet je de openslaande deuren lekker open en geniet je van je koffie. Wat een leven! Hier in De Wielewaal fase 6 komt deze rijwoning type Hortensia van circa 134 m2 met 3 slaapkamers en een eigen parkeerplaats. En heb je de zeer diepe tuin op het noordwesten al gezien? Alle ruimte voor een loungeset, trampoline, eettafel en zwembadje in de zomer!

Binnenkort in verkoop

Type Hortensia #229

€ 539.500
ca. 134 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 130 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen krijgen een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Wijk in aanbouw

Dit woningtype is al in eerdere fases verkocht. Maak dus eens een rondje door de wijk om de sfeer te proeven en de prachtige architectuur van de nieuwbouwwoningen te bewonderen.

Alternatief aanbod